Suomen Lähetysseura on evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Teemme työtä yhteistyökirkkojemme ja kristillisten järjestöjen kanssa. Lähetystyö on globaalin kirkon arkityötä. Se on etsiytymistä aktiivisesti sinne, missä hyvästä sanomasta, lähimmäisenrakkaudesta ja oikeudenmukaisuudesta on puute – se on liikkeellä oloa. Vaadimme oikeudenmukaisuuden toteutumista ja puolustamme heikkoja yhdessä kumppanikirkkojemme kanssa. Tunnuslauseemme on Rakkaus-usko-toivo – ihmiseltä ihmiselle. Siinä kiteytyy näkemyksemme kokonaisvaltaisesta lähetystyöstä, joka on Jumalan rakkauden toteuttamista sanoin ja teoin. Kristillinen sanoma ja lähimmäisen palvelu muuttavat maailmaa!
 

Jordanian ja Pyhän maan evankelisluterilaisen kirkon piispa ja Luterilaisen maailmanliiton presidentti Munib Younan vaatii välitöntä väkivaltaisuuksien lopettamista Israelin ja Palestiinan välillä. Väkivaltaisuudet ovat aiheuttaneet suurta kärsimystä ja vaatineet lukuisia kuolonuhreja.

Bishnu Kumari on valmistunut Ebenezer-raamattuopistosta. Hän haluaa palvella Nepalin kirkkoa pappina. Ehdit vielä mukaan Minä uskon -kampanjaan auttamaan Bishnun kaltaisia nuoria. Sinun avullasi he voivat viedä Hyvää Sanomaa eteenpäin.

Botswanan syrjittyä san-kansaa autetaan saamaan koulutusta ja terveydenhoitoa hankkimalla heille henkilöllisyyspapereita. Nuorten naisten itsetunnon vahvistaminen on yhtä lailla tärkeää.

Lue lisää>


Pidetään yhteyttä

youtube twitter picasa facebook