Suomen Lähetysseura on evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Teemme työtä yhteistyökirkkojemme ja kristillisten järjestöjen kanssa. Lähetystyö on globaalin kirkon arkityötä. Se on etsiytymistä aktiivisesti sinne, missä hyvästä sanomasta, lähimmäisenrakkaudesta ja oikeudenmukaisuudesta on puute – se on liikkeellä oloa. Vaadimme oikeudenmukaisuuden toteutumista ja puolustamme heikkoja yhdessä kumppanikirkkojemme kanssa. Tunnuslauseemme on Rakkaus-usko-toivo – ihmiseltä ihmiselle. Siinä kiteytyy näkemyksemme kokonaisvaltaisesta lähetystyöstä, joka on Jumalan rakkauden toteuttamista sanoin ja teoin. Kristillinen sanoma ja lähimmäisen palvelu muuttavat maailmaa!

"Uskomme, että vaikka olosuhteet ovat vaikeat, silti aina on toivoa paremmasta tulevaisuudesta niin äidille kuin lapselle",  kertoo pitkään Armonkodissa työskennellyt  Lähetysseuran työntekijä Anja Markkanen.

Kauneimmat joululaulut auttavat tänä vuonna kehitysmaiden äitejä. Lue lisää, tule mukaan laulamaan ja auttamaan kehitysmaiden äitejä.

Kymmenen vuotta sitten tapaninpäivänä valtava tsunami tuhosi kyliä ja kaupunkeja Thaimaassa, Indonesiassa ja Intiassa. Lähetysseuran Thaimaan-työntekijät auttoivat katastrofin keskelle joutuneita suomalaisia. Kirkon kautta toimitettiin apua myös pahoin kärsineille alueille.

Pidetään yhteyttä

youtube twitter picasa facebook