Suomen Lähetysseura on evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Teemme työtä yhteistyökirkkojemme ja kristillisten järjestöjen kanssa. Lähetystyö on globaalin kirkon arkityötä. Se on etsiytymistä aktiivisesti sinne, missä hyvästä sanomasta, lähimmäisenrakkaudesta ja oikeudenmukaisuudesta on puute – se on liikkeellä oloa. Vaadimme oikeudenmukaisuuden toteutumista ja puolustamme heikkoja yhdessä kumppanikirkkojemme kanssa. Tunnuslauseemme on Rakkaus-usko-toivo – ihmiseltä ihmiselle. Siinä kiteytyy näkemyksemme kokonaisvaltaisesta lähetystyöstä, joka on Jumalan rakkauden toteuttamista sanoin ja teoin. Kristillinen sanoma ja lähimmäisen palvelu muuttavat maailmaa!
 

Irakin kiristyvä tilanne ajaa ihmisiä yhä ahtaamalle ISIS-järjestön valloittaessa uusia alueita. Suomen Lähetysseura tukee Luterilaista maailmanliittoa, joka auttaa kriisialueella olevia sekä sieltä pakenevia siviilejä.

Lue lisää>>

Ensi keväänä 60-vuotta täyttävä Jaakko Löytty kiertää suomea juhlakiertueella. Kiertueen tuotto ohjataan Lähetysseuran vammaistyöhön Nepalissa, Botswanassa ja Etiopiassa. Lipunmyynti alkaa 3.11.


Lue lisää>>

Näyttelijä Karent Hinestrozan ja katolinen pappi, isä Sterlin Londoño Palaciosi keskustelevat festivaalilla kanssa Kolumbian ihmisoikeustilanteesta, erityisesti maaoikeuksista, alkuperäisväestön tilanteesta ja naisten oikeuksista.

Lue lisää>>


Pidetään yhteyttä

youtube twitter picasa facebook