Suomen Lähetysseura on evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Teemme työtä yhteistyökirkkojemme ja kristillisten järjestöjen kanssa. Lähetystyö on globaalin kirkon arkityötä. Se on etsiytymistä aktiivisesti sinne, missä hyvästä sanomasta, lähimmäisenrakkaudesta ja oikeudenmukaisuudesta on puute – se on liikkeellä oloa. Vaadimme oikeudenmukaisuuden toteutumista ja puolustamme heikkoja yhdessä kumppanikirkkojemme kanssa. Tunnuslauseemme on Rakkaus-usko-toivo – ihmiseltä ihmiselle. Siinä kiteytyy näkemyksemme kokonaisvaltaisesta lähetystyöstä, joka on Jumalan rakkauden toteuttamista sanoin ja teoin. Kristillinen sanoma ja lähimmäisen palvelu muuttavat maailmaa!
 

Suomalaiset kummit kustantavat yli 300 koululaisen opiskelukulut Nouakchotin köyhälistökortteleissa Mauritaniassa. Kummiohjelma on yksi keino tukea köyhyysloukussa eläviä perheitä.

Lue lisää>>

Asiantuntijat pohtivat Lähi-idän yhteiskunnallista tilannetta. Seminaarin pääpuhujina ovat kristillisen satelliittitelevisio SAT-7:n toiminnanjohtaja Terence Ascott ja arabiankielisen ohjelmakanavan johtaja Rita Elmounayer.

Lue lisää ja tule kuuntelemaan!


Järjestämme syyspäiväntasauksena 23.9 suuren lipaskeräyksen Helsingin kantakaupungissa.Tule mukaan! 

Ilmoittaudu>>


Pidetään yhteyttä

youtube twitter picasa facebook