Suomen Lähetysseura on evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö. Teemme työtä yhteistyökirkkojemme ja kristillisten järjestöjen kanssa. Lähetystyö on globaalin kirkon arkityötä. Se on etsiytymistä aktiivisesti sinne, missä hyvästä sanomasta, lähimmäisenrakkaudesta ja oikeudenmukaisuudesta on puute – se on liikkeellä oloa. Vaadimme oikeudenmukaisuuden toteutumista ja puolustamme heikkoja yhdessä kumppanikirkkojemme kanssa. Tunnuslauseemme on Rakkaus-usko-toivo – ihmiseltä ihmiselle. Siinä kiteytyy näkemyksemme kokonaisvaltaisesta lähetystyöstä, joka on Jumalan rakkauden toteuttamista sanoin ja teoin. Kristillinen sanoma ja lähimmäisen palvelu muuttavat maailmaa!
 

"Kun näen muserrettujen ihmisten saavan ihmisarvon sekä omissa että toisten silmissä, tajuan, kuinka hienossa työssä saan olla mukana", tavoittavaa työtä Etiopiassa tekevä Risto Leikola toteaa.

Jaakko Löytyn juhlakiertue alkaa 7.3. Turusta. Osta lippu ainautlaatuiseen konserttin Mikaelinkirkossa! Tuotto tulee vammaistyöhömme Botswanassa, Etiopiassa ja Nepalissa.

”On hienoa, että lapsemme voivat opiskella. He eivät päädy lukutaidottomiksi kuten minä”, sanoo nepalilainen Belmati Joshi ja kiittää lapsensa kummituesta. 


Pidetään yhteyttä

youtube twitter picasa facebook