Testamentti on lahja

perilliset_730x405

Suosittu testamentti-ilta Lähetystalolla 16.5. klo 18

Miten tehdä testamentti? Mitä ottaa huomioon? Tervetuloa kuulemaan vastauksia testamenttiaiheisiin kysymyksiin Suomen Lähetysseuran testamentti-iltaan maanantaina 16.5. klo 18 Lähetystalolle, Tähtitorninkatu 18.

Illassa on mukana Lähetysseuran hallintojohtaja, varatuomari ja juristi Tarja Larmasuo sekä varatuomari Piia Jeremejeff Legistum-asianajotoimistosta.

Kahvitarjoilu alkaen klo 17:30.

Anna hyvän kiertää – tee testamenttilahjoitus lähetystyölle

Kun tuet Suomen Lähetysseuran työtä, olet mukana levittämässä ilosanomaa sekä vaikuttamassa oikeudenmukaisuuden ja ihmisarvon toteutumiseen eri puolilla maailmaa. Toteutamme kristillistä lähimmäisenrakkautta sanoin ja teoin.

Jos lähetystyö on ollut lähellä sydäntä, haluaa moni tukea lähetystyötä vielä testamentissaankin – varsinkin jos rintaperillisiä ei ole. Yhä yleisempää on myös testamentata osa omaisuudesta hyväntekeväisyyteen. Yleishyödyllisille yhteisöille tehdyt testamenttilahjoitukset ovat verovapaita.

Käytämme testamenttivarat Lähetysseuran ulkomaiseen työhön testamentin tekijän toivomalla tavalla, esimerkiksi kasvavien kirkkojen teologiseen koulutukseen, lasten ja naisten kouluttamiseen tai vammaistyöhön. Jos testamentin laatija ei ole esittänyt erityistoivomuksia, voimme kohdistaa varat sinne, missä tarve on kulloinkin suurin.

Autamme testamentin tekemisessä. Hoidamme myös hautajaisjärjestelyt, perunkirjoituksen ja pesänjaon testamentin tekijän toiveiden mukaisesti.

Testamenttilahjoitukset ovat Lähetysseuralle tärkeitä, ne muodostavat keskimäärin vajaat kymmenen prosenttia Lähetysseuran kokonaistuloista.

Kiitos tuestasi. Yhdessä saamme aikaan hyvää.

Tutustu testamenttioppaaseen

Suomen Lähetysseurassa testamenttiasioissa Sinua auttaa:

tarjalarmasuo.jpg

Varatuomari
Tarja Larmasuo
Sähköposti: testamentit[at]suomenlahetysseura.fi
Osoite: Suomen Lähetysseura / Testamentit, PL 154, 00141 Helsinki

Tee Hyvä Testamentti- kampanja

Suomen Lähetysseura on mukana 14 järjestön yhteisessä Hyvä testamentti -kampanjassa.

Kampanjan sivuilla on testamentteihin ja perimykseen liittyvää tietoa, testamenttilahjoittajien kertomuksia sekä kaikkien kampanjassa mukana olevien järjestöjen esittelyt. Verkkosivujen kautta voi myös lähettää kysymyksiä lakiasiantuntijalle.

www.hyvatestamentti.fi

Tarinoita hyvästä testamentista (YouTube)