Testamentti on lahja

perilliset_730x405

 

Anna hyvän kiertää – tee testamenttilahjoitus lähetystyölle

Kun tuet Suomen Lähetysseuran työtä, olet mukana levittämässä ilosanomaa sekä vaikuttamassa oikeudenmukaisuuden ja ihmisarvon toteutumiseen eri puolilla maailmaa. Toteutamme kristillistä lähimmäisenrakkautta sanoin ja teoin.

Jos lähetystyö on ollut lähellä sydäntä, haluaa moni tukea lähetystyötä vielä testamentissaankin – varsinkin jos rintaperillisiä ei ole. Yhä yleisempää on myös testamentata osa omaisuudesta hyväntekeväisyyteen. Yleishyödyllisille yhteisöille tehdyt testamenttilahjoitukset ovat verovapaita.

Käytämme testamenttivarat Lähetysseuran ulkomaiseen työhön testamentin tekijän toivomalla tavalla, esimerkiksi kasvavien kirkkojen teologiseen koulutukseen, lasten ja naisten kouluttamiseen tai vammaistyöhön. Jos testamentin laatija ei ole esittänyt erityistoivomuksia, voimme kohdistaa varat sinne, missä tarve on kulloinkin suurin.

Autamme testamentin tekemisessä. Hoidamme myös hautajaisjärjestelyt, perunkirjoituksen ja pesänjaon testamentin tekijän toiveiden mukaisesti.

Testamenttilahjoitukset ovat Lähetysseuralle tärkeitä, ne muodostavat keskimäärin vajaat kymmenen prosenttia Lähetysseuran kokonaistuloista.

Kiitos tuestasi. Yhdessä saamme aikaan hyvää.

Tutustu testamenttioppaaseen 

Suomen Lähetysseurassa testamenttiasioissa Sinua auttaa: 

tarjalarmasuo.jpg


Varatuomari
Tarja Larmasuo
020 7127 204
Sähköposti: testamentit[at]suomenlahetysseura.fi
Osoite: Suomen Lähetysseura / Testamentit, PL 154, 00141 Helsinki   

 

 

 

 

 

 


Tee Hyvä Testamentti- kampanja 


Suomen Lähetysseura on mukana 14 järjestön yhteisessä Hyvä testamentti -kampanjassa.

Kampanjan sivuilla on testamentteihin ja perimykseen liittyvää tietoa, testamenttilahjoittajien kertomuksia sekä kaikkien kampanjassa mukana olevien järjestöjen esittelyt. Verkkosivujen kautta voi myös lähettää kysymyksiä lakiasiantuntijalle.

www.hyvatestamentti.fi

Tarinoita hyvästä testamentista (YouTube)